Rengøringsfirma i Herning

Står du og mangler et professionelt rengøringsfirma i Herning kommune? Hos Nelles Vinduespolering og Rengøring får du kvalitets rengøring til en fair pris. Vi går aldrig på kompromis med udførelsen af vores arbejde og vi kan altid få det til at passe ind i din tidsplan.

Professionelt Rengøringsfirma i Herning
Kvalitets rengøring er vores mærkesag. Alle vores medarbejdere er eksperter i grundig og effektiv rengøring. Som rengøringsfirma går vi op i at yde en god service, og det er vigtigt for os, at i er tilfredse med det arbejde, vi udfører.

En bred vifte af services
Vi holder til i hjertet af Jylland og kører ud til både store og små virksomheder såvel som private i hele Herning kommune. Så er du bosat i Herning og mangler et professionelt rengøringsfirma til at varetage din rengøring, er du kommet til det rette sted. Vi håndterer alt fra facaderengøring og erhvervsrengøring til rengøring af solceller.

Du kan se vores forskellige services på hjemmesiden. Du er også velkommen til at kontakte os. Så finder vi den rette løsning til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.