Rengøring i Skanderborg

Hvis du leder efter professionel rengøring i og omkring Skanderborg, er du kommet det rette sted. Nelles Vinduespolering og Rengøring holder til i hjertet af Jylland og tilbyder kvalitetsrengøring til en fair pris.

Professionel rengøring i Skanderborg – Efter jeres behov

Skanderborg har i 2016 placeret sig i toppen over Danmarks erhvervskommuner. Med over 24.000 arbejdspladser, er der mange der bakker op om det Skanderborgs erhvervsliv. Det gør vi også.

Nelles Vinduespolering og Rengøring gør rent hos både store og små virksomheder, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vores personale er eksperter i rengøring og der planlægges grundigt, så det passer ind i kundens tidsplan. For os er kvalitet nemlig ikke kun grundig rengøring. Det er også god service. Derfor vi går op i at imødekomme vores kunders krav, så der ydes kvalitets rengøring på jeres præmisser.

Rengøring fra inderst til yderst

Foruden rengøring tilbyder vi vinduespolering og facaderengøring i hele Skanderborg kommune, så din bygning fremstår som ny fra inderst til yderst. Læs mere om vores services på vores hjemmeside eller kontakt os via mail eller pr telefon. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Nelles Vinduespolering og Rengøring v/Kent Beck Nielsen | Mobil: 2335 9242 | info@nelles.dk