Rengøring i Silkeborg

Hvis du søger professionel rengøring til en fair pris i Silkeborg området, er du kommet til det rette sted. Hos Nelles Vinduespolering og rengøring er kvalitets rengøring en mærkesag, hvilket skinner igennem i alle vores services. Uanset om du ønsker rengøring af facaden, rengøring af ejendommen indvendigt eller rengøring af solcellerne, har vi medarbejdere med flair for området. Vores medarbejdere er eksperter i rengøring og er derfor effektive og grundige.

Rengøring i Silkeborg – Fair priser til private og virksomheder

Uanset om du er en af Silkeborgs 43.000 indbyggere eller indehaver af en af de mange virksomheder, varetager vi gerne din rengøring. Vi holder til i hele Silkeborg kommune og tilbyder en fair pris uanset om det er rengøring hos virksomheder eller private.

Professionel rengøring til tiden

Professionalisme kendetegner vores tilgang til rengøring, og vi bestræber os på at gøre det til en rød tråd gennem hele vores service. Derfor kan du bestille rengøring, når det passer dig. Vi kan altid få det til at passe ind i din tidsplan.

Det er muligt at læse om vores services inde på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Nelles Vinduespolering og Rengøring v/Kent Beck Nielsen | Mobil: 2335 9242 | info@nelles.dk