Rengøring i Ry

Rene omgivelse er altid værdsat, men det ikke alle der finder det sjovt at gøre rent. Hvis du er af samme mening, er du kommet til rette sted. Hos Nelles Vinduespolering og Rengøring er kvalitets rengøring en mærkesag, og vi vil med glæde varetage din rengøring.

Professionel rengøring i Ry – Miljøvenlig kvalitet

Ry er kendt for at ligge i naturskønne omgivelser. Hos Nelles Vinduespolering og Rengøring mener vi, at vi har et fælles ansvar for at værne om naturen. Derfor bruger vi kun miljøvenlige midler til at gøre rent med. Vi ser kvalitet i et større perspektiv og bestræber os på, at gøre det til en rød tråd i vores arbejde.

Rengøring til private og virksomheder

Vi holder til i hjertet af Jylland og kører ud til både private og virksomheder i og omkring Ry. Er du håndværker i Ry, tilbyder vi håndværkerrengøring. Uanset om du har store vinduespartier i din stue eller i din butik, står klar med professionel vinduespolering. Trænger din ejendom i Ry til en make over, har vi det bedste mandskab til facaderengøring, med alt hvad det indebærer.

Du kan se læse mere om vores miljøvenlige metoder på hjemmesiden eller kontakte os pr telefon eller mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Nelles Vinduespolering og Rengøring v/Kent Beck Nielsen | Mobil: 2335 9242 | info@nelles.dk