Rengøring i Ikast

Rengøring er ikke altid, det der prioriteres højest. De fleste kan dog blive enige om, at følelsen af at færdes i et rent hjem eller på en ren arbejdsplads er fantastisk. Nelles Vinduespolering og Rengøring kører ud til små og store virksomheder, samt private og yder kun kvalitetsrengøring, så du kan få tid til noget andet.

Professionel rengøring i Ikast – Service i topklasse

Vi holder til i hjertet af Jylland og kører ud til alle i Ikast og omegn. Så uanset om du er en af de 15.000 indbyggere bosat i Ikast, eller er en del af Danmarks bedste erhvervsklima, kan vi yde en rengøringsservice topklasse. Vi planlægger altid grundigt, så det passer ind i dit skema.

For vores medarbejdere er kvalitetsrengøring en mærkesag. Hos Nelles Vinduespolering og Rengøring går vi op i at du kan arbejde og færdes i rene omgivelser.

Overlad rengøringen til os

Vi tager os ikke kun af rengøringen i Herning og omegn. Vi polerer også vinduer, tømmer tagrender og sørger for dine solceller. Se mere på vores hjemmeside eller kontakt os for at høre mere om vores forskellige services. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Nelles Vinduespolering og Rengøring v/Kent Beck Nielsen | Mobil: 2335 9242 | info@nelles.dk