Rengøring i Herning

Som virksomhed er det vigtigt at give kunderne et godt indtryk. Derfor er en ren bygning en vigtig del af dit brand. Foruden polering af vinduer og facaderengøring tilbyder vi grundig rengøring af dine lokaler, når det passer dig.

Professionel rengøring i Herning – Udvikling i rene omgivelser

Herning er en by i rivende udvikling. Der er omkring 2700 virksomheder, som hver især bidrager til udviklingen i Herning kommune. Hos Nelles Vinduespolering og Rengøring vil vi gerne skabe gode omgivelser for de medarbejdere, der danner fundamentet for denne udvikling. Et godt arbejdsmiljø kan nemlig være mange ting. En af dem er rene omgivelser.

Kvalitets rengøring er en æressag

For vores medarbejdere er kvalitetsrengøring en æressag. Vi kan tilbyde stor ekspertise inden for erhvervsrengøring, og vi planlægger nøje, så det passer ind i jeres arbejdsskema. Så søger du professionel rengøring i eller omkring Herning, er du kommet til den rette.

Foruden erhvervsrengøring indendørs, har vi også specialiseret os i vinduespolering og facaderengøring. Læs mere om vores metoder på vores hjemmeside, eller ring til os for at høre mere. Vi gør også rent hos private. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Nelles Vinduespolering og Rengøring v/Kent Beck Nielsen | Mobil: 2335 9242 | info@nelles.dk