Facaderengøring

Facaden er med til at give et førstehåndsindtryk af din virksomhed. Det er derfor essentielt at facaden er ren og velholdt. Facaderengøring kan genfinde din bygnings originale stand. Med tiden slider vejr og vind på bygningens ydre, og skidt og snavs lægger sig som en hinde.

Hos Nelles vinduespolering og rengøring er vi specialiseret i facaderengøring og kan give førstehåndsindtrykket af din virksomhed et friskt pust.

Om Facaderengøring – Forlæng ejendommens levetid

Facaderengøring genfinde et præsentabelt ydre. For os er rengøring en mærkesag. Vi leverer kvalitets rengøring, når det passer dig. Det kendetegnes blandt andet ved den måde, vi går til opgaven på.

Ved facaderengøring tager vi ikke kun det der trænger ved første øjekast. Vi rengør også tagrender og solceller. Vedligeholdelsen af disse forlænger deres levetid. Vidste du eksempelvis, at du kan undgå fugtskader i huset, ved jævnligt at få rengjort dine tagrender. Eller at skidt og snavs på dine solceller kan nedsætte rentabiliteten.

Rengøring handler ikke kun om at fjerne skidt og snavs. I mange tilfælde handler det også om vedligehold og muligheden for at forlænge levetiden på ejendommen. Uanset om det er privat ejendom eller virksomhed, der mangler en kærlig hånd, så står vi klar med ekspertise inden for området.

Kontakt os for at høre mere, så finder vi en tid og en løsning der passer dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi tilbyder Facaderengøring i Silkeborg, Herning, Ikast, Ry og Skanderborg områderne.


Facaderengøring
 

Vinduespolering

Vi tilbyder vinduespolering hos små, mellemstore, private og offentlige virksomheder. 

> Læs mere om vinduespolering

Rengøring

Vi levere rengøring i meget høj kvalitet, som lever op jeres krav - til den helt rigtige pris.

> Læs mere om Rengøring

Nelles Vinduespolering og Rengøring v/Kent Beck Nielsen | Mobil: 2335 9242 | info@nelles.dk